Tarta de fresa hojaldrada

Tarta de fresa hojaldrada

Hey everyone, it's Jim, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Tarta de fresa hojaldrada. One of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Tarta de fresa hojaldrada is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is easy, it is fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. Tarta de fresa hojaldrada is something that I have loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Tarta de fresa hojaldrada, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tarta de fresa hojaldrada delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Tarta de fresa hojaldrada using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Es muy fácil de hacer y no tiene mucha complicaciòn. Cuando entre en el blog de Veronica me dije esta la hago yo , como mi hijo Gonza me regalo
1 kilo de fresas , aquí esta :

Ingredients and spices that need to be Take to make Tarta de fresa hojaldrada:

  1. Fresas de temporada
  2. 1 placa masa de hojaldre
  3. 85 grs gelatina de fresa
  4. Para la crema pastelera:
  5. 500 ml leche
  6. 125 grs azúcar
  7. 10 gs mantequilla
  8. 45 grs maicena
  9. 3 yemas de huevo
  10. 1 cta vainilla

Steps to make to make Tarta de fresa hojaldrada

  1. Lo primero que haremos, será preparar la crema pastelera. Ponemos a hervir los 375 ml de leche, echamos el azúcar, la mantequilla y vainilla.
    Cuando ya empiece a hervir y subir, lo apartamos y reservamos. En un cazo pondremos las yemas e incorporamos lentamente la maicena y añadimos el resto de la leche, hasta que incorporemos todo bien.
  2. Luego colocamos el primer preparado que hemos reservado y con un colador lo colamos y lo mezclamos con la segunda mezcla. Llevamos todo otra vez a fuego lento hasta que nos quede una masa densa, lisa y sin grumos. Reservamos.
  3. En un cazo colocamos la gelatina en polvo con 20 cucharadas soperas de agua.
    Ponemos a calentar a fuego lento hasta que nos quede diluida y bien densa. Reservamos.(yo disolví gelatina neutra con mermelada de fresa la cual puse un momento a calentar)
    Ahora, solo nos queda montar la tarta. Colocamos la placa de hojaldre y vamos forrando al molde escogido para la ocasión. Cuando tengamos la base hecha, echamos la crema pastelera.
  4. Las fresas, las lavamos y secamos con sumo cuidado, y vamos laminando y colocando toda la parte de arriba de la tarta hasta que cubrir toda la superficie.
    Horneamos a 180 grados hasta que veamos la tarta doradita, todo depende del horno que uses. Cuando la tarta este en su punto, dejamos que temple a medio ambiente.
  5. Mientras, vamos cortando más láminas de fresas y volvemos a cubrir la tarta con una segunda capa de fresas. Cuando la superficie esté bien cubierta, echamos la gelatina que ya estará frìa pero aún líquida con suavidad encima de las fresas de la superficie para que le dé todo su brillo. yo pincelé con la mermelada de fresa Dejar en la nevera hasta que este frìa. Listo para servir.

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly locate that you have much more all-natural control over your diet regimen as well as adjust your diet plan to your individual preferences gradually. Whether you intend to offer a recipe that utilizes less or even more active ingredients or is a bit essentially hot, you can make straightforward changes to attain this objective. In other words, start making your recipes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation abilities for beginners you do not require to learn them yet just if you master some simple cooking strategies.

This isn't a complete guide to quick and also simple lunch recipes but its excellent something to chew on. With any luck this will get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Steps to Make Perfect Tarta de fresa hojaldrada. Thank you very much for reading. I am sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Tarta de limón sin horno (lemon pie)

Polos de yogur helado, plátano y frutos rojos (sin azúcar)

Helados de Nutella y Oreo