Panes bao
Hello everybody, it's me, Dave, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Panes bao. It is one of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Panes bao is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It's easy, it's fast, it tastes yummy. Panes bao is something that I've loved my entire life. They are nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Panes bao, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Panes bao delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Panes bao is 15 panes bao. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Panes bao estimated approx 3-4 horas.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Panes bao using 5 ingredients and 16 steps. Here is how you can achieve that.
Con esta cantidad de ingredientes salen unos 15 panes bao, que al ser mucho se pueden envolver por separados en papel film y congelar. Después tan solo hay que descongelarlos a temperatura ambiente y utilizar.
Ingredients and spices that need to be Take to make Panes bao:
- 500 gr harina de trigo
- 40 gr azúcar
- 230 cc agua templada
- 6 gr levadura de panadería (la levadura de sobre)
- 30 cc aceite de girasol
Instructions to make to make Panes bao
- Poner la harina en el bol de la amasadora, si no tenéis amasadora poner en un bol normal donde empezar a hacer la masa.
- Disolver la levadura en el agua tibia, añadir el azúcar y el aceite y mezclar hasta que el azúcar se haya disuelto.
- Añadir el vaso de agua con todo disuelto a la harina.
- Amasar, si es con amasadora utilizar el accesorio gancho y si no amasar a mano, de una u otra forma amasar durante 10 minutos.
- Dejar reposar la masa en una bola durante 1 hora y 30 minutos más o menos. Este tiempo puede variar en función del frío o calor que haga. Cuando la masa haya doblado el volumen entonces estará lista.
- Desgasificar la masa y volver a amasar durante 10 minutos más.
- Una vez amasada, dejar en reposo unos 10 minutos más tapada.
- Cortar trozos de más menos 50 gr, y formar bolas como el doble de una albóndiga.
- Ahora hay que estirar las bolas que hemos formado, para ello poner un poco de harina en la encimera donde las vayas a estirar.
- Coger una pieza y con las manos darle una forma ovalada, luego estirar con un rodillo, pero de forma que quede alargada de manera ovalada.
- Corta trozos de papel de horno y coloca cada pieza ovalada encima del papel de horno, pinta con aceite de girasol y un pincel hasta algo más de la mitad de la pieza, y dóblala sobre sí misma para que quede como quedan los panes bao.
- Cuando estén todos los panes formados, tapar con un trapo y deja que fermenten hasta que doblen el volumen, que eso será de 45 minutos a 1 hora más o menos, cómo siempre en función del frío o calor que haga.
Yo lo que he hecho es colocarlos en el varoma de la Thermomix y he dejado que fermenten ahí. Coloque 4 en el recipiente varoma y 8 en la bandeja de el varoma y los tape con la tapadera del varoma. - Una vez pasado el tiempo, echar 150 cc de agua en el vaso de la Thermomix, colocar el varoma en su posición con los panes bao y programar 12 minutos, temperatura varoma, velocidad 1.
- Una vez pasado ese tiempo dejar templar unos 5 minutos y sacar los panes bao.
- Rellenarlos al gusto y listo.
- Como ya he dicho se pueden congelar envueltos en papel film individualmente, y después solo descongelarlos a temperatura ambiente.
As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet regimen and adjust your diet to your personal tastes over time. Whether you want to serve a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a bit essentially zesty, you can make straightforward modifications to attain this objective. In other words, start making your recipes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation abilities for beginners you do not need to discover them however just if you master some easy cooking methods.
This isn't a complete guide to quick and also simple lunch dishes but its excellent food for thought. Hopefully this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family without doing a lot of square meals on your journey.
So that's going to wrap this up for this exceptional food How to Make Award-winning Panes bao. Thanks so much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment