Bizcocho de melocotón en almíbar

Bizcocho de melocotón en almíbar

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Bizcocho de melocotón en almíbar. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Bizcocho de melocotón en almíbar is one of the most favored of current trending meals in the world. It's easy, it is fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. Bizcocho de melocotón en almíbar is something which I've loved my whole life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Bizcocho de melocotón en almíbar, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bizcocho de melocotón en almíbar delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Bizcocho de melocotón en almíbar is 8 porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Bizcocho de melocotón en almíbar estimated approx 1 hora.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Bizcocho de melocotón en almíbar using 8 ingredients and 13 steps. Here is how you cook it.

🔸Receta tomada de Internet de Divina Cocina adaptada a mi gusto.
🔸Receta subida a mi blog
🔸Tienes la receta también en vídeo

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Ingredients and spices that need to be Take to make Bizcocho de melocotón en almíbar:

  1. 1 lata grande melocotón en almíbar o chica light
  2. 1 yogur natural sin azúcar o tipo griego
  3. 2 medidas azúcar del vaso del yogur o parte de Stevia liquida
  4. 1 medida aceite de oliva
  5. 3 medidas harina de trigo o repostería
  6. 3 huevos tipo L
  7. 1 sobre levadura química en polvo (16 g)
  8. 1 cucharada esencia de vainilla (optativo)

Steps to make to make Bizcocho de melocotón en almíbar

  1. Precalentamos el horno con calor arriba y abajo a 200 g mientras preparamos la masa.
  2. Mojar con agua, el molde que vas a utilizar y forrar con papel de horno.
  3. Cortar rodajitas finas de melocotones y cubrir el fondo del molde. El resto de los melocotones, cortarlos en rodajitas y luego en trocitos, reservamos para echar a la masa del bizcocho.
  4. En un bol, echamos los 3 huevos, el azúcar y esencia de vainilla, y mezclamos muy bien en mi caso con el brazo batidor, hasta que claree, suba el volumen o quede espumoso.
  5. Añadir el yogur y la medida de aceite y mezclar todo muy bien.
  6. Incorporar las 3 medidas de harina normal o de repostería y el sobre de levadura, y volver a mezclar todo muy bien.
  7. Por último añadimos los melocotones troceados y lo removemos para mezclarlo bien con una cuchara.
  8. Esta mezcla la echamos en el molde que previamente hemos puesto el papel de horno y los gajos de melocotones.
  9. Metemos en el horno a 180ºC con calor arriba y abajo en la parte central, durante unos 35 minutos. Observar pues cada horno es distinto, cuando este dorado, pinchar y verificar que sale seco.
  10. Sacar del horno y dejar enfriar unos 15 o 30 minutos y desmoldar sobre un plato o fuente. Debe quedar el fondo arriba, para que se vea los melocotones, tipo Tarta Tatin.
  11. Dejar enfriar por completo y guardar tapado en el frigorífico, señalar el bizcocho en ocho porciones, para tomarlo cada uno cuando se le apetezca, si no es para una merienda.
  12. Si quieres también puedes congelarlo cortando bien las porciones, y descongelar según las porciones que se vaya a tomar.
  13. Bizcocho con harina de avena molida y en molde alargado el 17/09/2021

As your experience and also confidence grows, you will locate that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet regimen to your individual tastes in time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or even more active ingredients or is a little bit essentially hot, you can make easy modifications to attain this objective. To put it simply, start making your recipes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation abilities for novices you don't need to learn them however just if you understand some basic cooking strategies.

This isn't a full guide to quick and easy lunch dishes but its great food for thought. With any luck this will get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Super Quick Homemade Bizcocho de melocotón en almíbar. Thank you very much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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