Patatas guisadas con chorizo fresco

Patatas guisadas con chorizo fresco

Hello everybody, it is Brad, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Patatas guisadas con chorizo fresco. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Patatas guisadas con chorizo fresco is one of the most favored of current trending meals in the world. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. Patatas guisadas con chorizo fresco is something that I have loved my entire life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Patatas guisadas con chorizo fresco, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Patatas guisadas con chorizo fresco delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Patatas guisadas con chorizo fresco is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Patatas guisadas con chorizo fresco estimated approx 60’.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Patatas guisadas con chorizo fresco using 13 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.

Hoy vamos a hacer un guiso con un toque picante muy delicioso. Rápido y sencillo de hacer con un resultado estupendo! ( esta receta pertenece a La cocina de Loli Domínguez, he añadido un par de ingredientes más y como resultado tendremos unas patatas con chorizo maravillosas!!)

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Patatas guisadas con chorizo fresco:

  1. 4 patatas grandes
  2. 4 chorizos frescos
  3. 1 cucharadita pimentón dulce
  4. 100 ml. vino blanco
  5. 1 cebolla
  6. 1 pimiento verde
  7. 2 hojas laurel
  8. 2 dientes ajos
  9. 1/2 cabeza ajos
  10. 2 hojas laurel
  11. 2 guindillas (optativo)
  12. Aceite de oliva y sal
  13. 2 pimientos choriceros

Steps to make to make Patatas guisadas con chorizo fresco

  1. Preparamos todos los ingredientes. En una jarra pequeña ponemos agua caliente e introducimos los 2 pimientos choriceros, vamos a dejar que se hidraten. (Utilizo una jarra porque así están totalmente cubiertos de agua y no tienden a flotar) Los tendremos 20’ hidratando, después retiramos la carne del interior sin las pepitas y reservamos el agua porque la vamos a necesitar.
  2. Picar la cebolla, pimiento verde y los 2 ajos. Pelar las patatas, lavarlas y trocear, reservar. En una olla ponemos aceite (cubrir la base) poner a calentar, añadir la cebolla, los ajos troceados y un poco de sal, dejar pochar unos minutos, añadir el pimiento verde, la 1/2 cabeza de ajos, las 2 hojas de laurel (bien lavadas) y las 2 cayenas (optativo) sofreír
  3. Incorporar la carne del pimiento choricero, mezclar bien, el pimentón, mezclar, el vino blanco y dejar unos minutos hasta que se evapore el alcohol
  4. Cortar los chorizos en láminas no muy gruesas y añadir a la olla, mezclar todo muy bien, incorporar las patatas, salar, mezclar y dejar que se cocinen unos minutos
  5. Añadir el agua donde se han hidratado los pimientos choriceros (si con ese agua no es suficiente, añadir más agua hasta cubrirlas) probar de sal por si tenemos que añadir más. Cuando empiece a hervir tapamos con tapadera y dejar que se cocine a fuego medio durante 35’ (más o menos, dependiendo del tamaño de las patatas) pasados 10’ sacamos las cayenas y dejamos que se termine el guiso (el olor que tenemos en la cocina es maravillosa!)
  6. Pasado el tiempo nuestro guiso está terminado
  7. El resultado es fantástico!
  8. Maravilloso!
  9. Unas patatas suaves y deliciosas.
  10. Riquísimas!
  11. Un guiso muy sencillo de hacer y con un resultado espectacular!
  12. Listas para comer!

As your experience and also self-confidence grows, you will locate that you have more all-natural control over your diet and adapt your diet to your personal tastes with time. Whether you intend to offer a dish that uses less or even more active ingredients or is a little more or less zesty, you can make basic modifications to attain this goal. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. When it comes to standard cooking abilities for beginners you do not require to learn them but just if you grasp some straightforward cooking strategies.

This isn't a complete overview to fast and simple lunch recipes but its good something to chew on. Ideally this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Simple Way to Make Any-night-of-the-week Patatas guisadas con chorizo fresco. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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